Rodfræsning og stubfræsning i Vejle, Fredericia og Børkop

Trænger haven til et nyt udseende? Nogle gange har man brug for forandring. Vi fjerner nemt stubbe og rødder, så du kan plante nye træer, hække eller buske. Helt uden du behøver at slæbe store maskiner ind på din grund. Vi kan både tage os af træstubbe, bambusrødder og rødder fra hække og buske.

Når man fælder træer, lader man ofte roden blive liggende i jorden og/eller lader stubben blive. Hvis stubben ville komme i vejen for noget eller er syg, kan det være nødvendigt med en rodfræsning. Skal du eksempelvis lægge haven om, kan stubbe og rødder være en irriterende hindring. Den typiske løsning kan være at grave hele buske og træer op, men det store rodnet kan ødelægge et stort område i haven. Det kan også både være en omkostningsfuld og uoverskuelig opgave.

Rodfræsning er derfor ofte den optimale løsning, men det kan være både hårdt og tidskrævende selv at grave stubben op. Lad os klare opgaven med vores stubfræser. Det er både nemt, billigt og giver mulighed for hurtigt at reetablere græsplænen igen. Stubfræseren ødelægger ikke haven, men efterlader blot en lille fordybning, som let kan dækkes til. Selv hvis du har flere stubbe, der skal fjernes, vil haven altså stadig være i pæn stand bagefter. Fræsningen efterlader også muld og flis, som eksempelvis kan anvendes til bede eller buske.

Stubfræser, der ikke kræver plads

Vi fjerner rødder og stubbe med en lille og handy stubfræser, der kan bruges næsten alle steder. Vores maskine måler 90 cm i bredden, er 2,5 m lang, vejer ca. 500 kg og kører på 3 hjul. Derfor kan den komme rundt på næsten ingen plads og kræver blot en åbning på 90 cm for at komme ind i haven. Samtidig efterlader den stort set ingen skade på terrænet.

Uanset om du har flere stubbe, der skal fjernes eller stubben har et stort rodnet, klarer vi nemt og hurtigt opgaven. Vi arbejder i Vejle, Fredericia og Børkop. Er du i tvivl om, vi kører i dit område, så tøv ikke med at kontakte os.


Vi kan både udføre små eller større opgaver i haven. Det er vigtigt for os at have tilfredse kunder, og vi står altid klar til at rådgive. Vi udfører arbejde både til fast pris eller på timebasis. Alt arbejde udføres til konkurrencedygtige priser. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud!

Send en uforpligtende forespørgsel