Gravearbejde

Skal du have gravet ud til en ny terrasse eller indkørsel? Eller måske have udgravet sokkel til et nyt hus? Så lad os hjælpe dig! Hos BJ Anlæg udfører vi alt inden for gravearbejde – det gælder uanset om det er til private, erhverv eller offentlige virksomheder.

Vi har den nødvendige erfaring og kompetencer til at udføre enhver opgave. Vi arbejder primært i Vejle, Fredericia og Børkop. Er du i tvivl om, vi kan udføre gravearbejde i dit område? Tøv ikke med at kontakte os.

Vores maskinpark inkluderer rendegravere og minigravere, der vejer fra 900 kg og op til 8 ton. Valget af maskine kommer an på gravedybden og selvfølgelig opgavens omfang. Vi er altså rustet til at klare langt de fleste opgaver, og vi står altid klar til at tilbyde vores kunder en optimal løsning. Alle vores opgaver udføres af en erfaren maskinfører, der sørger for at arbejdet foregår efter tidsplanen. Vi tager selvfølgelig højde for at undgå elkabler, bredbåndsledninger og gasledninger. Du bestemmer selv, om du ønsker at bortskaffe jorden efter arbejdet er udført. Vi gør det også gerne for dig.

Eksempler på opgaver vi kan udføre:

  • Afgravning og bortskaffelse af jord
  • Etablering af grus bærelag
  • Beton og asfaltreparationer
  • Udgravning af sokkel
  • Planering
  • Grubning af haver

Kvaliteten i top og prisen i bund

Hos BJ Anlæg går vi op i at levere kvalitet til en god pris. Vi lever af tilfredse kunder, og hos os er en aftale en aftale. Vi behandler alle opgaver med lige stor prioritet og professionalisme – uanset om det er små eller store opgaver. Vi har altid kundens ønsker i fokus, og derfor holder vi løbende opsyn med at opgaven bliver udført korrekt. Det sikrer os, at kvaliteten er i top, samt at alt forløber præcis, som kunden har ønsket det.

Vi har mange års erfaring og giver gerne et godt råd med på vejen. Ring til os og forhør dig om den mest optimale løsning til lige præcis dit projekt. Vi udfører alt arbejde til konkurrencedygtige priser. Prisen er afhængig af projektets omfang, og ønsker du et uforpligtende tilbud om gravearbejde, er du altid velkommen til at kontakte os.

Send en uforpligtende forespørgsel